Neuigkeiten

VERD EXTREME ENDURO 2016 - DOBRODELNOST / CHERITY

slo

Pozdravljeni,

da se vam predstavim. Moje ime je Laura in sem stara komaj 17 mesecev, a kljub temu, se mi je v tem kratkem življenju zgodilo že obilo stvari. Rodila sem se kot zdrava punčka, in kmalu sem postala najmanjša manekenka za spletni portal MXDOSE.com, kjer so celo v letu 2015 naredili za vas prečudovito novoletno voščilnico.

Leto za tem, sem odpihnila prvo svečko in se kopala v bazenu polnih balonov. Zabava je bila popolna, ob torti pa ne boste verjeli, sem si zaželela le obilo zdravja. Saj vem sem skromna pa kaj.

Sledil je Božič, moj fotograf, očka, moje fotogeničnosti ni mogel spregledati. Tukaj sem še zadnjič pozirala pred objektivom s iskricami v očeh, preden smo za praznik prvega maja izvedeli za novico, katera je moje in starševo življenje čez noč obrnila na glavo.

V meni so namreč v predelu prsnega koša in v hrbtenici našli zelo redek tumor, katerega že zdravimo, vendar smo šele na začetku in zdravljenje bo dolgotrajno in vsekakor ne poceni. Ravno zato boste lahko pomagali na VERD EXTREME ENDURO 2016 s prostovoljnimi prispevki v zameno za prekrasno fotografijo, ki je prav tako delo mojega atija...vam je všeč?

Za vso dobrosrčnost in vašo pozornost, se vam iskreno zahvaljujem, saj boste s tem pomagali meni, da nadaljujem to prečudovito življenje, ki mi je bilo dano z razlogom.

Iskreno velik HVALA

 

gb

Hi my name is Laura. Right after my birth I was involved in dirtbike scene with this beautiful picture for MXDOSE.com, which they used for new year wish card.

Now after a year and half everything changed as I'm in a big fight with cancer disease which I was diagnosed on May 1st.

The fight will be long and for shore not easy but we won't give up.

At VERD EXTREME ENDURO is also a box with voluntary contribution, to help me fight this.

Thank you so much for your support, can't thank you enough.